PT-Tjänster


Team DaddyFitness – din personliga coach

Har du drömmar om att stå på scenen och tävla i någon av fitness-grenarna. Vill du göra om drömmen till ett mål och sedan till en verklighet? Bodybuilding, Classic Bodybuilding, Men´s Physique, Athletic Fitness, Body Fitness eller Bikini Fitness. Ta livsstilen, kosten och träningen till helt andra nivåer. Team DaddyFitness har den äkta team känslan där vi jobbar som ett team med mig som COACH och PT hela vägen. KLICKA här för att se bilder på mina PT klienter som tagit det stora steget från drömmar till mål och verklighet och som fått uppleva den underbara känslan att stå på scenen.

Representera Team DaddyFitness i samarbete med Team Delta Gym som är en av Sveriges mest anrika och respekterade föreningar. SM, NM, BMR Grand Prix, Battle of Scandinavia, Body Classic, Decembercupen eller Luciapokalen med flera. Tävlingarna är många och har fin tradition bakom sig. Team DaddyFitness och Team Delta stöttar dig hela vägen och välkomnar dig till fitness branschen.


PT-online

Ett profil-anpassat och individuellt anpassat kostschema och träningsprogram efter klientens mål och status. 10 veckors program med uppföljning och uppdatering.
Ha din egna PT och COACH på distans. Vart du än i landet befinner dig så ska du kunna ha tillgång till en PT och COACH som skräddarsyr ditt kostschema och ditt träningsprogram efter dina mål och drömmar men även efter din profil och status. KLICKA här för information om PT-online och exempel på kostschema. Din personliga tränare när som helst och var som helst.

Nominerad till årets PT

Kontakt

Om du vill veta mer skicka ett email via vår kontaktformulär.