Fitness Camp 77

lofs_dalen

Fitness Camp 77 Lofsdalen. Härliga Härjedalen och Jämtland. Upplev fjällen med blod, svett och tårar. Träningsläger och Fitness Camp utöver det vanliga med ett äventyr i Lofsdalen som ger dig närhet till roliga och spännande aktiviteter mitt i hjärtat av den genuina härjedalska fjällvärlden med riktigt fjäll och rikt naturliv med träning och fitness både inomhus och utomhus. Upplevelse och boende utöver det vanliga. Perfekt för grupper som föreningar och företag och vänner. För mer information och priser var god skriv i kontaktformuläret. Garanterat ett vilt äventyr i den svenska djungel. Paddla dig fram genom forsar och sjöar, greppa styret och kör downhill nedför fjället, vandra över fjälltoppar, gå på björnsafari eller stå i forsen och fiska harr och öring! Lofsdalen bjuder på den kompletta naturupplevelsen i sommar!
Skräddarsy det häftigaste träningspaketet med vännerna, företaget eller föreningen och klubben.

Vid intresse att hyra lägenheterna Hjortronet 2 och Hjortronet 3 privat så går det alldeles utmärkt att ta kontakt via kontaktformuläret.

Aktivitetsschema

Boende ▾

Två helt fantastiska lägenheter i samma hus på 55 kvadrat med 3 rum och kök. Nyrenoverade och i Lexington-Aspen känsla. Perfekt centralt och hjärtat av det fina Lofsdalen. SKI IN-SKI OUT läge vid backen och ett stenkast från träningsanläggningen, aktivitetshuset, skidboden och restaurangerna. Varje lägenhet har 7 bäddar och egen parkering. Lofsdalens absoluta toppläge med två drömlägenheter som har den speciella fjällkänslan. Hjortronet 2 och 3 ger det bästa av fjällen.

 

Outdoor Fitness ▾

Gruppträning utomhus oavsett väder ocvh vind. Den svenska vildmarken bjuder på friska utmaningar i skog, mark och fjäll. Träningen blir både rolig och utmanande. Backträning uppför fjällen och CrossFit på fjälltoppen. Boot Camp nere vid Lofssjön och cirkelträning i skogsmiljö.

PT-träning Gym ▾

Träning på nybyggda gymmet Lofsdalen Gym. Ett stenkast från lägenheterna med toppfräscha moderna maskiner och utrustningar. Fitness Camp 77 Lofsdalen innehåller PT timmar för personlig och individuell träning som är perfekt i kombination med gruppträningen på Outdoor Fitness. Träna styrketräning efter dina mål och din unika profil med DaddyFitness.

Björnsafari ▾

Tillbringa natten i Lofsdalen Bear’s. Den med goda chanser att se den europeiska brunbjörnen och kanske även andra stora nordiska rovdjur. En upplevelse som du aldrig kommer att glömma. Här har ni chansen till en unik möjlighet att komma brunbjörnen in på livet. Bli inspirerad av den riktiga brunbjörnen för att hitta björnen i dig själv.

Down Hill Cykel ▾

Lofsdalen har tagit hjälp av några av de bästa Bike Park designers i världen, för i Lofsdalen görs inget halvhjärtat. Lofsdalens cykelleder är byggda för såväl nybörjare som experter och lämpar sig för familjer, företag och kompisgäng som vill ha kul tillsammans. Cykellederna är designade av proffset Tom ”Pro” Proschazka från Kanada. Leder, kurvor, velodromer, kullar, stenar, drops och henliga hinder med höga farter tillsammans med en Down Hill Guide.

Cross Country ▾

Runt om Lofsdalen finns mycket vacker fjällnatur att utforska med cykel. Vackra fjällstigar uppe på kalfjället, slingrande skogsstigar genom härlig tallskog. Utmaningar för nybörjaren till experten. Det finns gott om vägar, leder och stigar att cykla på. Ta 6-stolsliften upp de första 200 fallhöjdsmetrarna och kom lätt och smidigt upp i högzon för en fin tur med vacker utsikt. Ta en tur runt Lofssjön, ca 42 km med grusväg, skogsbilväg och maskingrävd cykelstig samt vanlig väg med Lofssjön och fjällen som utsikt. Guiden tar dig genom svenska djungeln på två hjul.

Fjällvandring ▾

DaddyFitness tar dig på en vandring genom den tuffaste fjällen. Över berg, sjö, flod och fjäll med den friskaste och skönaste luften du någonsin andats in. Natur och mark sällan skådats eller lagts en fot på. Tuff och utmanande terräng som kräver både stark fysik, styrka, uthållighet och psyke. Upplev djur och natur samt äventyr med kropp och själ. En fysiskt krävande men själslig vandring genom den svenska djungeln.

Konferenssal ▾

Tillgång till en komplett ergonomisk och modern konferenssal för upp till 20 personer. Fulla anslutningsmöjligheter och full tillgång. Perfekt för grupper och företag men även föreningar.
Konferenssalen är i anslutning till Lofsdalen Gym och ett stenkast från lägenheterna.

Aktivitetshuset ▾

Aktivitetshuset i Lofsdalen är en plats där alla kan mötas och umgås kombinerat med glädje, upplevelse och spänning. Huset rymmer en mängd aktiviteter där bowling är den mest påtagliga. Utöver bowlingen finns det en avancerad golf- och sportsimulator. I den kan proffset eller amatören träna och spela golf under mycket realistiska förhållanden eller utöva andra sporter som t ex fotboll i mer lekfulla former. Avslutningsmiddag för Fitness Camp 77 med god mat och tävlingar, vem är den bästa bowlaren och golfaren i gänget?

Hemlig överraskning ▾

Sov med ögonen öppna!

Video & KartaKontakt

Om du vill veta mer skicka ett email via vår kontaktformulär.